Lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin ohjelmaa

Vuoden 2021 lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssi järjestetään useassa osassa kevään, kesän ja syksyn aikana. Ohjelmaa järjestetään sekä livenä että internetin välityksellä. Tutustu tapahtuman ajankohtaisiin ohjelmatietoihin osoitteessa www.pikkuprovinssi.fi/ohjelma.

Pikkuprovinssin löytöretki 17.—23.5.

Pikkuprovinssin löytöretki on lapsille ja perheille suunnattu reitti Törnävänsaaren ja Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ympäristössä 17.-23.5. Reitiltä löytyy monenlaista tehtävää, nähtävää ja opittavaa. Reitin varrella on esillä mm. Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksen, Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin ja Luovaamon kuvataideopetuksen lasten valmistamia somisteita ja yhteisötaideteoksia. Reitin pituus on n. 1,5 kilometriä ja se on kävijöiden omatoimisesti kuljettavissa.

Klovni Dodon etäkonsertti

Mitä tapahtuu, kun klovni saa hoidettavakseen kokonaisen juhlakonsertin? Miten hän selviää lukemattomista soittimista? Yleisön hän ainakin tempaa mukaansa musisointiin. Hämmästy, riemastu, ylläty! Klovni Dodo yhdistää musiikin tekemiseen saumattomasti hersyvää miimiä sekä höpsöjä sirkustemppuja. Tämä hulvaton konsertti jää takuulla mieleesi pitkäksi aikaa. Esiintyjä: Jari Siljamäki. Esityksen kesto: 33 min. Konsertti on katsottavissa 17.-23.5. välisenä aikana. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi konsertin linkin sekä salasanan. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Lasten soittovideoita ja videosarja

Pikkuprovinssin perinteistä bändikatselmusta ei tänä vuonna päästy järjestämään, mutta tapahtuman YouTube-kanavalla julkaistaan sen sijaan toukokuun aikana Kalevan Navetan Hugo-salissa kuvattuja alakoulujen bändien soittovideoita. Pikkuprovinssin YouTube-kanavalla julkaistaan viikolla 20 myös kolmiosainen Törnävänsaaren ja Ruutipuiston alueen historiasta kertova lapsille suunnattu videosarja.

Työpajoja ja konsertteja

Myöhemmin kevään ja kesän aikana Pikkuprovinssi järjestää kaikille avoimia ja maksuttomia työpajoja ja esityksiä eri puolilla Seinäjokea. Ohjelmatiedot julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla.

Vestergård Katariina

kulttuurituottaja , Kulttuuripalvelut