Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit verkossa

Kuvassa neljä nuorta istuu ulkona nurmikolla ringissä.
Yhteisötreffit on kylä- ja kaupunginosatoimijoiden verkostotilaisuus, jossa käydään läpi yhteisöjen ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat sekä kaupungin ja Leader Liiverin tarjoamat avustukset, rahoitusmahdollisuudet ja muu yhteisöllisyyttä tukeva toiminta. Tule mukaan verkostoitumaan!

Seinäjoen kaupunki on kolmen vuoden ajan järjestänyt yhteisötreffejä kylä- ja kaupunginosatoimijoille yhteistyössä Seinäjoen Seudun Kehittämisyhdistys Liiveri ry:n kanssa. Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit on tilaisuus, joka on avoin kaikille kylien ja kaupunginosien kehittämisestä kiinnostuneille. Yhteisötreffit järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Tänä vuonna tapahtumat toteutetaan verkon välityksellä, mutta ensi vuoden tapahtumat pyritään toteuttamaan paikan päällä alueilla. Tällöin vierailemme eri kylätaloissa ja muissa kokoontumispaikoissa, tutustuen samalla erilaisiin yhteisötoimijoiden tiloihin.

  • Jos sinun asuinalueellasi ei ole aktiivista kylä- tai kaupunginosayhteisöä, ja haluaisit sellaisen perustaa, niin suosittelen tulemaan mukaan yhteisötreffeille. Siellä voit vaihtaa ajatuksia ja ideoitasi yhteisöllisyyden kehittämiseksi omalla asuinalueellasi. Olemme keränneet kylä- ja kaupunginosatoimijoiden verkkosivuja ja Facebook-kanavia seinajoki.fi/kylatjakaupunginosat sivustolle. Olisi hienoa, jos mahdollisimman moni asukas löytäisi oman asuinalueensa yhteisöllisen toiminnan ja liittyisi mukaan toimintaan, toivoo Seinäjoen kaupungin vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila.

Kylä- ja kaupunginosatoimijoiden yhteisötreffit pidetään syys-lokakuussa:

  • 15.9. klo 17.30-19.00 Peräseinäjoki
  • 22.9. klo 17.30-19.00 Ylistaro
  • 6.10. klo 17.30-19.00 Nurmo & kantakaupunki

Järjestämme tilaisuudet verkossa Teamsin välityksellä.
Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

  • valitse mihin tilaisuuteen ilmoittaudut
  • lähetämme sähköpostiisi kutsun Teams-kokoukseen
  • Teamsiin ei tarvitse rekisteröityä, vaan voit linkin kautta liittyä mukaan

Täällä lisätietoa yhteisötreffeistä: https://www.seinajoki.fi/yhteisotreffit
Lisätietoja: vuorovaikutussuunnittelija Kirsi Mattila, Seinäjoen kaupunki, elinvoima ja kilpailukyky, p. 040 530 5111, kirsi.mattila@seinajoki.fi