Koronarokotuksen tehosteannoksen aikaistaminen

Koronarokotusten tehosteannoksen aikaistamisesta on tullut paljon pyyntöjä.

Seinäjoella molemmat koronarokoteannokset on saanut 38,4 % ja Isossakyrössä 43,5 % väestöstä. Koronavirusepidemian rauhoittamiseksi on erittäin tärkeää, että rokotuskattavuus saadaan nousemaan mahdollisimman nopeasti. 

Aikaisemmin koronarokotteiden annosväli on ollut 12 viikkoa, mutta nyt väliä voidaan lyhentää 8 viikkoon, mikäli rokotteita riittää ja rokotusten järjestäminen on mahdollista.

Seinäjoen terveyskeskus tulee järjestämään mahdollisuuden aikaistaa tehosterokotusta. Tilaisuudet järjestetään porrastetusti. Niistä tiedotetaan ja ohjeistetaan erikseen.

Aikaistamismahdollisuutta tarjotaan ensin niille seinäjokisille ja isokyröläisille, joiden tehosterokotusaika menee pitkälle. Rokotusten välin tulee olla vähintään 8 viikkoa.

Torstaina 19.8.2021 klo 16-19 voivat aikaistetun tehosterokotteen tulla ottamaan ne henkilöt, jotka ovat saaneet ensimmäisen rokoteannoksen ( Comirnaty/Pfizerin rokote) viikolla 25 ( 21.6.-27.6.21).

Paikkana y-talo (Koskenalantie 18). Tehosterokotukselle ei voi varata aikaa. Kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet ennen klo 19, saavat rokotteen.