Liikuntatilojen koronarajoitukset 2.5.2021 asti

Liikuntatilojen käyttöä rajoitetaan ajalla 29.3.-2.5.2021 koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
Lisäksi tulee noudattaa eri viranomaisten sekä lajiliittojen rajoituksia ja suosituksia.

Uimahalli

Uimahalli on auki normaalisti.
Maanantai, keskiviikko, perjantai 8.00–21.00, sisään 20.15 asti
Tiistai, torstai 6.30–20.15, sisään 19.30 asti
Lauantai, sunnuntai 10.00–18.00, sisään 17.15 asti

Yhteisissä tiloissa (aula, pukuhuonetilat) on käytettävä maskia. Muissa tiloissa muista turvaväli. Oleskelupaikat ovat pois käytöstä (sohvat, tuolit, jne.) eikä oleskelua liikuntapaikoilla suositella. Kahvion pöydät ovat vain kahvion asiakkaille.

Monitoimiallasosastolle vain 15 henkilöä kerralla. Saunat ja kuntosali ovat pois käytöstä. Lisäksi pois käytöstä ovat lasten kellukkeet ja lelut sekä vuokrattavat pyyhkeet ja uima-asut.

Sisäliikuntatilat ja jäähallit

Sisäliikuntatilojen kuntosalit ja painonnostosalit ovat suljettuna.
Yhteisissä tiloissa (aula, pukuhuonetilat) on käytettävä maskia. Oleskelupaikat ovat pois käytöstä (sohvat, tuolit, jne.) eikä oleskelua liikuntapaikoilla suositella.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa saa jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.
Lasten harrastustoiminnassa huomioidaan, että aikuiset eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyjä.

Yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta keskeytetään.
Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, aikuisten SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maa-joukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.