Komia Omatoimi Trail reitit ovat varma kesän merkki

Kuvassa puro, polku ja metsää. Edessä teksti Komia omatoimi trail, sydän ja Seinäjoki-logo.

Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut ja Komia Flow jatkavat yhteistyötä jo kolmatta kesää suuren suosion saavuttaneiden polkujuoksureittien merkeissä.

Vaihtuva polkujuoksureitistö kierrättää kuntoilijoita tänä kesänä vähintään neljässä paikassa eri puolilla kaupunkia. Ensimmäinen Katajalaakson reitti on juostavissa lauantaista 14.5. alkaen, lähtöpaikkana Jouppilanvuoren ampumahiihtostadion.

Reitit ja päivämäärä välit millä reitit toteutetaan ovat:
Katajalaakso viikot 20 – 24 (14.5. – 19.6. 2022)
Kyrkösvuori viikot 25 – 29 (20.6. – 24.7.2022)
Karhuvuori viikot 30 – 34 (25.7. – 28.8.2022)
Niemistö viikot 35 – 39 (29.8. – 2.10.2022)

Jokaiselle reitille tehdään yksi pääreitti, josta juostavissa on kaksi –kolme eri versiota. Reittien mitta on n. 6 km, joista oikomismahdollisuus. Reittiohjeistukset, materiaali ja reittikuvaukset löytyvät kunkin reitin aloituspäivänä Komiaflow nettisivuilta. Reitit on merkattu maastoon näkyvästi, joten eksymään ei pääse. Komia Flow luo reiteistä Strava – segmentin ja näin ollen Strava reitit siirtyy automaattisesti älykelloon, joten kuntoilija voi seurata omaa liikkumistaan tai vaikkapa halutessaan kilpailla muita vastaan reittiennätyksissä. Suunnitelmissa on myös laajentaa reittejä Ylistaroon ja Peräseinäjoelle kesän aikana, joista tiedotetaan tarkemmin.

Tänä vuonna toteutetaan uutena Some –kilpailu, jossa jokaisen reitin kiertäneen kesken arvotaan 50 tuotepakettia. Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuva reitiltä sosiaaliseen mediaan ja tägäämällä siihen @komiaflow ja @sjkliikunta.

Liikuntapalvelut ja Komia Flow odottavat vilkasta polkujuoksukesää Seinäjoen metsiin kommentoivat Seinäjoen kaupungin liikuntatoimenjohtaja Jari Mäkelä sekä Komia Flow:sta Mikko Patana.

Lisätietoja

Mäkelä Jari

liikuntatoimenjohtaja , Liikuntapalvelujen hallinto