Kolmas koronarokote suunnataan 60 vuotta täyttäneille ja koronan riskiryhmiin kuuluville – sähköinen ajanvaraus aukeaa

Kolmansissa rokoteannoksissa tulee edetä valtioneuvoston asetuksessa määritellyn rokotusjärjestyksen mukaisesti eli vanhimmasta ikäryhmästä nuorimpiin.

60 vuotta täyttäneiden ja muiden riskiryhmien kolmansien koronarokoteannosten antaminen on ohjeiden mukaan oltava prioriteettina.

Rokotus on mahdollista saada ilman ajanvarausta- walk in ja ajanvarauksella

Walk in -tilaisuudet

28.12.2021 Y-talolla (Koronarokotukset) kolmannen rokotteen saavat 60 vuotta täyttäneet, kun toinen annos on annettu 28.7.21 tai sitä aikaisemmin.

30.12.2021 Isonkyrön neuvola (Koronarokotukset) kolmannen rokotteen saavat60 vuotta täyttäneet, kun toinen annos on annettu 30.7.21 tai sitä aikaisemmin.

5.1.2022 Y-talolla sekä Isonkyrön lääkärin vastaanotolla ( Koronarokotukset) kolmannen rokotteen saavat 60 vuotta täyttäneet ja koronan riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat (THL: Riskiryhmien koronarokotusten järjestys) kun koronarokotuksen toisesta annoksesta on kulunut rokotuspäivänä 3-4 kk:tta.

Rokotusjärjestys on kaikissa tilaisuuksissa sukunimen mukaan ja sitä isojen ruuhkien välttämiseksi noudatettava.

Ajanvaraus netissä

Kolmanteen rokotukseen voivat nyt varata ajan vain 60 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat sekä riskiryhmäläiset, jotta voidaan varmistaa, että he saavat kolmannen rokotteen mahdollisimman pian.

60 vuotta täyttäneet sekä muut aiemmin määritellyt riskiryhmät voivat varata ajan kolmanteen rokotukseen, kun toisesta rokotuksesta on  rokotuspäivänä kulunut 3–4 kuukautta.

Ajanvaraus: https://seinajokitk.terveytesi.fi