Kausikorttien lainaaminen kirjastosta

Kirjastosta lainattavissa olevat kausikortit

Kirjastosta voi tänä syksynä lainata Rytmikorjaamon, S-Kiekon ja Seinäjoen voimistelijoiden kausikortteja. Kortin laina-aika on 1 viikko ja korttia ei voi uusia, varata tai lainata kahta kertaa peräkkäin. Kortti pitää palauttaa siihen toimipisteeseen, josta se on lainattu. Kausikortin saatavuuden voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamon kortteja on yksi pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoissa. Ensin lähikirjastojen kortti on lainattavissa Ylistarosta.
Kausikortti esitetään Rytmikorjaamon lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin.

HUOM. Syksyllä kerätään tapahtumiin osallistujien tiedot lipuntarkistuksen yhteydessä, joten keikalla pitää olla mukana viivakoodillinen henkilöllisyystodistus (kela-, ajo- tai henkilökortti, passi ei käy).

Seinäjoen voimistelijat 

Pääkirjastosta voi lainata kahta Seinäjoen voimistelijoiden kausikorttia. Niillä pääsee kaikkiin Seinäjoen voimistelijoiden järjestämiin tapahtumiin sekä lasten ja aikuisten harrasteryhmien ryhmäliikuntatunneille (ei jatkoryhmiin). Kortin laina-aikana voi käydä useammassa eri liikuntaryhmässä. Kausikortti tulee esittää lipunmyynnissä tai ohjaajalle tunnin alussa.

S-Kiekko

S-Kiekon kortteja on 6 kpl pääkirjastossa, 2 kpl Nurmossa, 1 kpl Peräseinäjoella ja 1 kpl Ylistarossa.