Kalevan Navetan kesä

Ilmakuva Kalevan Navetasta

Itikanmäellä sijaitsevan taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan kesä on täynnä monipuolista kesäohjelmaa. Taide- ja kulttuurikeskuksessa nautitaan kesällä mm. talohuilistin keikoista, maksuttomista näyttelyopastuksista sekä kädentaitotyöpajoista. Suurin osa ohjelmasta on maksutonta ja ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Kalevan Navetan kesäpäivä 29.6.

Keskiviikkona 29.6. klo 17-20 Kalevan Navetassa vietetään talon toimijoiden yhteistä kesäpäivää. Neljättä kertaa järjestettävän ilmaistapahtuman ohjelmassa on mm. käsityöpiknik, harmonikkataiteilija ja laulaja Jonna Pirttijoen konsertti sekä ensimmäistä kertaa Seinäjoella järjestettävä Speech Karaoke eli Puhekaraoke. Seinäjoen taidehallin näyttelytila Hallissa avataan Noelia Mora Solvezin näyttely Farming. Vintillä on esillä aiemmin kesäkuussa avautunut Mammu ja Pasi Rauhalan Kaiken se kestää – Ensimmäiset 10 vuotta. Näyttelyihin on vapaa pääsy avajaisten ja Kesäpäivän kunniaksi. Katso tapahtuman koko ohjelma Kalevan Navetan verkkosivuilta.

Muu-kesä tarjoaa jotain muuta kesäloman ohjelmaan

Kesäpäivä käynnistää Kalevan Navetan monipuolisen kesäohjelman, eli Muu-kesän. Kesäohjelma on kaikille avointa ja suurin osa sisällösta on maksutonta. Muu-kesän ajan Kalevan Navetassa tapahtuu jotain heinäkuun jokaisena arkipäivänä. Ohjelma pitää sisällään mm. talokierroksia, tuolijumppaa, lavatanssia, työpajoja, näyttelyopastuksia sekä musiikkia oman talohuilistin soittamana. Tutustu Muu-kesän ohjelmaan Kalevan Navetan verkkosivuilla.

Lapset ja lapsenmieliset voivat tutustua kesän ajan Kalevan Navettaan maskottikissa Muu-Maun laatiman Muu-passin avulla. Täydellä passilla saa lunastaa itselleen Kalevan Navetan infosta yllätyslahjan. Passi on ilmainen ja sitä on jaossa Kalevan Navetan infossa sekä hotelli-ravintola Almassa 29.6. alkaen.

Lisätietoa kesäohjelmasta:
Sonja Vakkala
Kalevan Navetan kesätuottaja
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
Puh. 044 754 1618
sonja.vakkala@seinajoki.fi

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta
Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
www.kalevannavetta.fi