Kaikukortti-kokeilu jatkuu Seinäjoella

Seinäjoen kaupunki käynnisti vuoden 2021 alussa Kaikukortti-kokeilun, jonka oli määrä päättyä 30.6.2022. Kokeilua on päätetty jatkaa vuoden 2022 loppuun saakka. Kaikkien ennen kesäkuun loppua saatujen korttien voimassaoloaika jatkuu automaattisesti vuoden loppuun.

Kaikukortti on henkilökohtainen kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-verkostossa mukana olevien toimijoiden palveluihin. Kortti on tarkoitettu yli 16-vuotiaille tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Seinäjoen kaupungin aikuissosiaalityön tai muun Kaikukorttia jakavan yksikön palveluissa.

Seinäjoen Kaikukortti-kohteet on listattu esitteeseen, joka löytyy kaupungin verkkosivuilta. Esitteessä on tietoa Seinäjoen Kaikukortti-kokeiluista, kortin jakajista ja Kaikukortti-kohteista Seinäjoen Kaikukortti-kohteiden lisäksi kortilla voi hankkia pääsylippuja myös muiden Kaikukortti-alueiden palveluihin. Eri alueiden tarjontaan voi tutustua Kaikukortin valtakunnallisilla verkkosivuilla.

Seinäjoen Kaikukortti-kokeilua koordinoivat Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja sosiaalipalvelut yhdessä Kulttuuria kaikille -palvelun kanssa. Kortti on tarkoitus ottaa kokeilun jälkeen pysyvästi käyttöön.

Lisätietoja:

Aila Taivalmäki

kulttuuripalvelupäällikkö, Kulttuuripalvelut
050 361 0402
aila.taivalmaki@seinajoki.fi

Riitta Suojanen

aikuissosiaalityön johtaja, Aikuissosiaalityö
040 774 8766,06 416 2163
riitta.suojanen@seinajoki.fi