Iloisia vakanssiuutisia suun terveydenhuoltoon

Kaupunginvaltuusto löi lukkoon ensi vuoden budjetin. Henkilöstösuunnitelmassa oli suun terveydenhuoltoon kaksi uutta hammaslääkäri-hammashoitaja – työparia. Näiden vakanssien hakuprosessi on jo käynnissä ja pidämme peukkuja, että saamme useita hyviä hakijoita. Näillä uusilla työpareilla pyritään saamaan haltuun yhä kasvava aikuispotilaiden jonotilanteemme, jonka kanssa olemme painineet jo pitkään. Toki jono ei katoa hetkessä sormia napsauttamalla, vaan se vaatii henkilökunnaltamme pitkäjänteistä työtä ja potilailtamme kärsivällisyyttä. Osa henkilökunnastamme on jaksanut tehdä vielä lisätöitäkin lauantaisin, josta heille suuret kiitokset.

Seinäjoen keskustaan avattiin uusi kaupungin hammashoitola maanantaina 19.10.2020. Hoitolan nimeksi on valikoitunut Puistolan hammashoitola, koska se sijaitsee Keskuspuistoa vastapäätä osoitteessa Keskuskatu 13 B, 2. kerros. Syy uuden hammashoitolan avaamiseen on kaupungin suun terveydenhuollon krooninen tilapula. Kärjen hammashoitolan henkilökunta ja potilaat siirtyvät uuteen Puistolan hammashoitolaan, jossa on yhteensä 7 vastaanottoa ja välinehuolto. Maksullisia pysäköintipaikkoja on kyseisen kiinteistön edessä kadun varressa ja maksuttomia kiekollisia p-paikkoja löytyy entisen Anttilan parkkipaikalta. Puistolan hammashoitola on toiminnassa perhepalvelukeskus Aallokon avaamiseen asti, Aallokkoonhan on suunniteltu siirtyväksi suun terveydenhuollon palveluista Keskushammashoitola, Kasperin hammashoitola ja tämä uusi Puistolan hammashoitola.

Ikävä kyllä vastaanottoaikamme menevät tässä kysyntätilanteessa todella kauas. Joten siitä puhelimessa tai edellisellä vastaanottokäynnillä sovitusta ajasta kannattaa pitää huolta tai sitten peruuttaa vastaanottoaika edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Peruuttamattomia poisjääntejä on yhä liikaa.

Muista harjata hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja mieti, mitä, milloin ja kuinka usein laitat suuhusi ja palkitse itsesi ruokailujen jälkeen ksylitolilla.

Suun terveydenhuollon henkilökunta toivottaa kaikille oikein rauhaisaa Joulua ja parempaa Uutta Vuotta!