Ilmoittautuminen esiopetukseen ja kouluun sekä haku iltapäivätoimintaan

Värikkäitä kirjaimia
Lukuvuodeksi 2023–2024 esiopetukseen ilmoittaudutaan sähköisellä hakemuksella ja kouluun ilmoittaudutaan sähköisesti Wilmassa 25.1.–1.2.2023. Perusopetuksen iltapäivätoimintapaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa 25.1.–15.2.2023. Ilmoittautumis- ja hakulinkit sekä tarkemmat ohjeet:

Esiopetukseen ilmoittautuminen
Kaikki vuonna 2017 syntyneet seinäjokelaislapset ovat velvoitettuja ilmaiseen esiopetukseen. Esiopetusta toteutetaan varhaiskasvatuksessa. Varhaiskasvatuksessa tietyt päiväkodit järjestävät esiopetusta. Päiväkodeissa on mahdollisuus saada tarpeen mukaan lapsellenne myös varhaiskasvatusta esiopetuksen lisäksi. Päätökset esiopetuspaikoista lähetetään koteihin viimeistään kesäkuun alussa. Lisätietoja saa kaikista päiväkodeista ja aluejohtaja Eija Ikolalta.

www.seinajoki.fi/esiopetus

Esiopetuskuljetusta haetaan erillisellä lomakkeella.

Kouluun ilmoittautuminen
Peruskoulun 1. luokalle on ilmoitettava kaikki vuonna 2016 sekä sitä ennen syntyneet lapset, jotka eivät ole vielä aloittaneet koulunkäyntiään.
www.seinajoki.fi/kouluunilmoittautuminen

Koulukuljetusta haetaan sähköisesti Wilmassa.

Iltapäivätoimintaan haku
Perusopetuksen iltapäivätoimintapaikkaa haetaan sähköisesti Wilmassa. Iltapäivätoimintapaikat sekä lisätietoa  www.seinajoki.fi/iltapaivatoiminta

Seinäjoella 24.1.2023
Kasvatus- ja opetuslautakunta