Hammashoitoajat ovat kysyttyjä

Seinäjoen kaupungin suun terveydenhuollossa kiireettömään hoitoon jonottaa tällä hetkellä 1850 aikuispotilasta. Isossakyrössä jonossa on 100 potilasta. Juuri nyt suun terveydenhuollossa on auki ja haussa kaksi terveyskeskushammaslääkärin virkaa, oikomishoidon erikoishammaslääkärin uusi virka ja yksi hammashoitajan toimi. Toivomme kovasti, että saamme haussa pätevät tekijät vakansseihimme, jotta hoitoonpääsy helpottuisi.

Seinäjoen kaupungin lomautukset koskevat myös suun terveydenhuollon henkilökuntaa. Koska vastaanottoajat menevät tällä hetkellä jo kauas, joudumme siirtämään joidenkin potilaiden aikoja mahdollistaaksemme osa-aikaiset lomautukset syksyllä.

Ikävä kyllä vastaanottoaikamme menevät tässä kysyntätilanteessa todella kauas. Joten siitä puhelimessa tai edellisellä vastaanottokäynnillä sovitusta ajasta kannattaa pitää huolta tai sitten peruuttaa vastaanottoaika edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Peruuttamattomia poisjääntejä on yhä liikaa.

Muista harjata hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja mieti, mitä, milloin ja kuinka usein laitat suuhusi ja palkitse itsesi ruokailujen jälkeen ksylitolilla.