Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen rahaston apurahat haettavissa tammikuussa 2021

Yhteisötreffit

Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen rahaston apurahat ovat haettavissa 1.-31.1.2021.

Rahastosta myönnetään apurahoja yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteisöille Seinäjoella tehtävään taiteelliseen työhön, kotiseututyöhön muuhun kulttuuritoimintaan. Rahasto myöntää lisäksi palkintoja mm. teknologisiin innovaatioihin.

Apurahojen suuruus voi olla muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Apurahan hakija määrittelee itse hakemansa summan. Apurahaa haetaan Alfred Kordelinin säätiön apurahojen verkkopalvelussa sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta https://kordelin.fi/apurahat.

Yksityinen, yleishyödyllinen Alfred Kordelinin säätiö tukee tiedettä ja kulttuuria myöntämällä apurahoja ja palkintoja tutkijoille, taiteilijoille ja kulttuurin kentällä toimiville yksityishenkilöille, työryhmille ja yhteistöille. Alfred Kordelinin säätiö on keskeytyksettä jakanut apurahoja vuodesta 1920. Säätiö jakaa vuosittain apurahoja ja palkintoja noin 5 miljoonaa euroa. Seinäjoen kaupunkirahaston tarkoituksena on edistää Seinäjoen taide- ja kulttuurielämää. Vuonna 1968 perustettu Seinäjoen rahasto on yksi Kordelinin säätiön kuudestatoista kaupunki- ja kohderahastoista.

Lisätiedot www.kordelin.fi

Erik Båsk
toimitusjohtaja
Alfred Kordelinin säätiö
erik.bask@kordelin.fi
040 825 8071

Kråknäs Leena

kulttuuritoimenjohtaja , Kulttuuripalvelut