Aallokko asemanseudulle, myös hammashoitola

Viikko sitten kaupunginvaltuusto päätti paitsi uudesta kaupunginjohtajasta myös perhepalvelukeskus Aallokon sijoittamisesta asemanseudulle. Kun vihdoin saimme päätöksen sijainnista, rakennuksen ja sen toimintojen suunnittelu pääsee kunnolla vauhtiin. Ensimmäisenä tarvitsemme uuden lupapäätöksen STM:stä, koska sijainti on vaihtunut, alkuperäinen suunnitelmahan oli Anttilan taakse Maakunnankadun varteen.

Aallokkoon on suunniteltu myös suun terveydenhuollon tiloja. Tarkoitus on, että uuteen perhepalvelukeskukseen siirtyy Keskushammashoitola sekä Kasperin ja Kärjen hammashoitolat. Maakunnan isoimpaan hammashoitolaan tulee yhteensä 34 vastaanottoa suun ammattilaisille. Seinäjoki kasvaa lujaa vauhtia ja julkisten palvelujenkin on pysyttävä perässä, jotta lakisääteiset palvelut eri-ikäisille asukkaille saadaan turvattua. Aallokon hammashoitolan tiloihin tulee myös koko perhepalvelukeskuksen välinehuolto.

Muista harjata hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla ja mieti, mitä, milloin ja kuinka usein laitat suuhusi ja palkitse itsesi ruokailujen jälkeen ksylitolilla. Kesälläkin.

Suun terveydenhuollon henkilökunta toivottaa kaikille hyvää kesää! Muistakaa kuitenkin vielä turvavälit ja pysykää terveinä.