Yritysten innovaatiokyvykkyyttä parantamassa

6.3.2024 08:15 – 09:00
Yritystapahtumat
 

#YrityspalvelutEP -aamukaffit

Yritysten innovaatiokyvykkyys on erittäin tärkeä asia – ilman jatkuvaa uudistumista yritys ei selviä markkinoilla pitkässä juoksussa. SeAMKissa on kehitetty työkalua yritysten innovaatiokyvykkyyden arviointiin. Siihen liittyy esimerkiksi yrityksessä jaettu innovaatiovisio, innovointiin liittyvät prosessit, käytettävissä oleva teknologia, osaaminen, asiakkaat ja markkinat sekä verkostot. 

Nyt yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan Innovaatiosilta -hankkeeseen, jossa yritykset saavat tietoa omasta innovaatiokyvykkyydestään ja pääsevät kehittämään sitä osana isompaa verkostoa. Sanna Joensuu-Salo ja Aila Hemminki SeAMK:sta kertovat tästä lisää aamukahveilla!

Tervetuloa mukaan keskustelemaan siitä, millaista innovointi teidän organisaatiossanne on ja miten sitä voisi entisestään kehittää!

Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin, Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.