YHTEINEN TIE – Kesäjuhlat

7.6.2024 – 9.6.2024 17:00
Music
Musiikki
Musik
 

Suomen Vapaakirkko järjestää yhdessä Seinäjoen vapaaseurakunnan kanssa vuosittaiset kesäjuhlat Seinäjoella 7.-9.6.2024 Seinäjoki Areenassa.

Yhteinen tie

Suomen Vapaakirkolla on yli sadan vuoden perinne vuosittain järjestetyistä juhlista. Yhteiselle tielle kutsutaan vuonna 2024 Seinäjoella järjestettävissä kesäjuhlissa kesäkuun alussa. Teeman taustalla on niin sosiaalinen kuin hengellinenkin ulottuvuus, yhteys Jumalaan sekä yhteys ihmisten kesken. Vuodesta 1971 kesäjuhlia on järjestetty nykyisen kaltaisena, ja tänä vuonna onkin aika taas rakentaa jotain uutta.

Avaruuden pääkaupungissa todella riittää tilaa yhteiseen kokoontumiseen. Seinäjoki Areenan molemmat hallit ovat täynnä nähtävää, kuultavaa ja koettavaa kaiken ikäisille. Yhteiselle tielle ovat tervetulleita kaikki nuorimmasta vanhimpaan. Vapaakirkolle on läpi historian ollut tunnusomaista koota ihmisiä yhteen yli kirkkokuntarajojen, ja kesän yhteiseen juhlaan voi rohkeasti lähteä tutustumaan ennakkoluulottomasti taustasta huolimatta. Kaikki kesäjuhlien ohjelma Areenan alueella on täysin maksutonta!

Ennen kaikkea yhteinen tie muistuttaa meitä yhteisestä uskosta, Jeesus sanoo: ” Minä olen tie, totuus ja elämä.” (Joh. 14:6)

Yhteisellä tiellä -teemalla lähestytään elämän perimmäisiä kysymyksiä ajankohtaisella ja monipuolisella ohjelma- ja musiikkikattauksella. Vapaakirkon yli 100-vuotisen työn erityispiirre on, että haluamme hengellisiä asioita pitää esillä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Tehdään kesäjuhlista myös uuden sukupolven perinne, jonka keskiössä on yhteinen ilosanoma. Jeesus on tie, totuus ja elämä – meidän yhteisen juhlamme aihe.

Tapahtumassa lähestytään uudella konseptilla vuosittaisia kesäjuhlia. Areenan A-hallin täyttää laaja messukylä ohjelmalavoineen, kokemuksellisine messupisteineen, ravintola- ja kahvilakohtaamispaikkoineen, lasten ja varkkien puuha-alueineen sekä mielenkiintoisten kaupallisten ja ei-kaupallisten toimijoiden esittelypisteineen. Näillä juhlilla on siis hieno mahdollisuus pysähtyä tapaamaan niin vanhoja kuin uusiakin tuttavia läheltä ja kaukaa.

Yhteinen juhla

Juhlan tuntua tarjoaa tapahtuman monipuolinen ohjelmakattaus. B-hallin päälavalla on perjantaista sunnuntaihin kiinnostavia tilaisuuksia, ja saamme yhdessä myös siunata Vapaakirkon uuden kirkkokunnanjohtajan tehtäväänsä. Viikonlopun aikana tapahtumassa konsertoivat mm. ympäri maailmaa mainetta niittänyt laulaja-lauluntekijä Ida Elina, hip- hop duo Immanuel sekä upeaääninen tenori Pentti Hietanen yhdessä säveltäjä Lasse Heikkilän kanssa. Lapsille järjestetään heti perjantaina tapahtuman alussa Kids’ Action Night, joka pitää sisällään hauskaa tekemistä ja kivoja toimintapisteitä. Juhlille kootaan myös seurakunnista ympäri Suomea lasten kuoro, joka pääsee esiintymään päälavalle yhdessä puhallinorkesterin kanssa!

Tarkempaa tietoa juhlien koko sisällöstä, ohjelmasta ja messukylästä löydät kevään mittaan päivittyviltä kesäjuhlien nettisivuilta, kesajuhlat.fi. Samasta osoitteesta pääset tutustumaan myös talkoomahdollisuuksiin. Mikäli yrityksesi tai järjestösi haluaa olla mukana tapahtumassa, tavoittamassa jopa 15 000 kävijää, ole yhteydessä kesajuhlat@svk.fi.

Uskomme, että Seinäjoen kesäjuhlilta tulee jäämään paljon hyviä muistoja Taivaan ja maan väliltä. Ei muuta kuin porukalla liikkeelle – nyt se nimittäin kannattaa!

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi yhteiselle tielle!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Suomen Vapaakirkko

Ulkoiset linkit