XANADU -musikaali I Törnävän kesäteatteri

16.3.2023 – 18.8.2023 12:00 – 18:00
Dance
Dans
Tanssi
 

XANADU Jumalainen pop-musikaali kuolemattomasta rakkaudesta

Jumalainen popmusikaali kuolemattomasta rakkaudesta ottaa syleilyynsä Törnävän kesäteatterin katsojat heinä- ja elokuussa 2023!

Ensi kesän musikaalikomediassa pukeudutaan glitteriin, lennetään Pegasos-hevosella, nähdään yksisarvisia ja tanssitaan rullaluistimilla kasaridiskossa. Xanadun hurmaavaan pyörteeseen kietoutuvat niin diskofantasia, pop, Broadwayn loisto, Hollywoodin kulta-aika kuin antiikin mytologiakin. Xanadu nauraa edustamalleen genrelle niin sydämellisesti ja hilpeästi, että kornius ja kliseisyys saavat kokonaan uuden merkityksen! Luvassa on täydellinen todellisuuspako, joka muistuttaa, että ilman taidetta ei ole rakkautta ❤️

Xanadun jälkeen maailma on helppo nähdä kauniina!

Xanadu on seikkailu maagisen kreikkalaisen muusan Clion matkassa Olympus-vuorelta Venice Beachiin Kaliforniaan, jossa hän ottaa ihmishahmon, Kiran, muodon. Neito innostaa nuorta Sonnya,  turhautunutta katutaiteilijaa, saavuttamaan suurimman taiteellisen luomuksensa – rullaluistindiskon! Mutta, muut muusat tulevat kateelliseksi kuolemattoman ja kuolevaisen kohtaamisesta ja päättävät asettaa näiden ylle kirouksen: pakottaa heidät rakastumaan toisiinsa! Rakkaus, se nimittäin on ehdottomasti kiellettyä kuolevaisten ja muusien välillä. Pian rakastavaiset ovatkin keskellä kaaosta, jossa ei säästellä kreikkalaisen mytologian taruolentojakaan: pelissä ovat kaikki ylijumala Zeusta ja jumalatar Afroditea myöten – sekä yksi kiinteistövälittäjä.

Hinta

Liput ennakkoon 35€ / ovelta 42€

Järjestäjä

Seinäjoen kaupunginteatteri

0104162600

Ulkoiset linkit