Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa 3. webinaari

15.5.2025 13:00 – 14:15
Courses and seminars
Kampusalueen tapahtumat
Koulutukset ja seminaarit
Utbildning och seminarier
 

Webinaarissa esitellään Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -hankkeen tuloksia

Oletko kiinnostunut kuulemaan vihreän vedyn tuotannosta ja taloudellisista vaikutuksista? Vetytalouden mahdollisuudet ruokaketjussa -hanke järjestää päätöswebinaarin, jossa esitellään hankkeen aikana kerättyä tietoa vetytalouteen liittyen.

Aika: To 15.05.2025, klo. 13.00–14.15

Kenelle: Kaikille yrityksien edustajille, opiskelijoille, sekä sidosryhmän edustajille

Paikka: Teams, voit ilmoittautua webinaariin täältä.

Hinta: Ei osallistumismaksua, linkin webinaariin saat ilmoittautumisen yhteydessä

Aikataulu:

13.00–13.05 Webinaarin avaus, Perttu Palkia, SEAMK

13.05–13.15 PEM elektrolyyserin teknistaloudellinen mallinnus, Kirsi Spoof-Tuomi, Vaasan yliopisto

13.15–13.25 Vetytalouden lainsäädännön ja politiikan arviointi, Kristian Siikavirta, Vaasan yliopisto

13.25–13.40 Vihreän vedyn taloudelliset vaikutukset ruokaketjussa, Perttu Palkia, SEAMK

13.40–13.50 Vedyn tuotanto aurinkoenergialla ja elektrolyyserillä, sekä kustannusten mallintaminen, Kalle Lehtola, Tampereen yliopisto

13.50–14.15 Kysymyksiä ja keskustelua

Lisätietoja:

Perttu Palkia, perttu.palkia@seamk.fi, +358 40 680 7539

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

0406807539

Ulkoiset linkit