Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä

7.11.2024 – 28.11.2024 10:00 – 10:45
Barn
Bildkonst och utställningar
Children
Kuvataide ja näyttelyt
Lapset
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Taidehallin Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan esillä olevista nykytaiteen näyttelyistä: Jacob Juhl: Kuvittele puu ja Tove Kjellmark: Hevonen, robotti & mittaamaton.  Syksyn työpajoissa seikkaillaan kuvitteellisessa metsässä, kuunnellaan luonnon ääniä ja tarkastellaan maailmaa hevosen silmin. Viikkoryhmä sisältää 4 tapaamiskertaa marraskuussa torstaisin 7.11., 14.11., 21.11. ja 28.11. taaperot klo 10-10.45 ja vauvat klo 13-13.45. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia – tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Viikkoryhmän hinta on 35 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa to 1.8. klo 8. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Hinta

35 €/lapsi

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit