Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä (4 kertaa)

14.11.2023 10:00 – 13:15
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Syksyn Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan kahdesta esillä olevasta näyttelystä: Resonance-näyttely johdattaa perheet avaruusseikkailuun kun taas Sinistä puuta, mustaa rautaa -näyttely innostaa tutkimaan sinisen ja mustan värin olemusta. Piipahduspajoissa ja viikkoryhmässä on sama sisältö.

Viikkoryhmä sisältää neljä tapaamiskertaa marraskuussa tiistaisin 7.11., 14.11., 21.11. ja 28.11.. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Sopiva ryhmä valitaan kurssin aloitushetken iän mukaisesti.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Viikkoryhmän hinta on 35 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 31.7. klo 8. Ilmoittautuminen on sitova.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Hinta

35 €/lapsi

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit