Vauvojen värikylpy: vauvat 4-11 kk

28.4.2021 13:00 – 13:45
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Viikkoryhmä kokoontuu neljä kertaa huhtikuussa keskiviikkoisin: 7.4., 14.4., 21.4. ja 28.4. klo 13.00-13.45. Työpajojen sisältö saa inspiraationsa esillä olevista taidenäyttelyistä.

Ohjeellinen alaikäraja vauvaryhmään osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti.

Työpajassa pidetään kädet ja jalat paljaana. Lapsella voi olla yllään paita ja housut tai esim. body, joka kestää työskentelyn. Myös aikuisen kannattaa varautua taiteilun kestävin vaattein, koska maalia on helposti myös omissa vaatteissa. Varaa mukaan peseytymisvälineet sekä vaihtovaatteet. Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje ennen ensimmäistä värikylpy-työpajaa.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Työpajaa ohjaa taideohjaaja Minna Autio, joka on koulutettu värikylpyohjaaja. Kysy lisää: minna.autio(at)seinajoki.fi tai 050 5054 146

Hinta

25€/ Neljä tapaamiskertaa

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit