Vauvojen värikylpy -piipahduspaja

19.6.2024 12:30 – 13:15
Barn
Bildkonst och utställningar
Children
Kuvataide ja näyttelyt
Lapset
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataidetyöpaja.

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Kesällä 2024 järjestämme yhden kerran kestäviä piipahduspajoja kesäkuussa keskiviikkoisin 12.6., 19.6. ja 26.6.. Kesävärikylvyssä tutkitaan perusvärien: sinisen, keltaisen ja punaisen olemusta. Jokainen työpaja on erilainen, joten halutessaan voi osallistua useampaan. Yhteen työpajaan mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia – tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova. Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 29.4. klo 8. Jos työpajat ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä ohjaajaan. Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Hinta

10 €

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit