Vauvojen värikylpy -piipahduspaja

5.12.2023 13:00 – 13:45
Barn
Bildkonst och utställningar
Children
Kuvataide ja näyttelyt
Lapset
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Halutessaan voi osallistua useampaan työpajaan. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 31.7. klo 8. Ilmoittautuminen on sitova. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä Taidehallin taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Hinta

10 €/lapsi

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit