Vauvojen värikylpy -piipahduspaja

22.12.2021 11:00 – 11:45
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

PIIPAHDUSPAJA

Keskiviikko 15.12.

TAAPEROT 12-24 kk klo 9.30-10.15

VAUVAT 4-11 kk klo 11-11.45

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä työpaja. Yhteen ryhmään mahtuu 5 aikuinen ja lapsi -paria. Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti. Myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje ennen työpajan alkamista. Ensimmäistä kertaa Vauvojen värikylpyyn osallistuvien kannattaa tutustua Värikylpyinfo vanhemmalle -ohjeeseen.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Peruutuspaikkoja voi kysyä yleisötyön tuottajalta.

Kuva: Katariina Vestergård

Hinta

6e/piipahduspaja

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit