Vauvojen värikylpy goes ValotON

7.12.2021 13:00 – 13:45
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

PIIPAHDUSPAJA (osa ValotON-tapahtuman ohjelmaa)

Tiistai 7.12.

VAUVAT 4-11 kk klo 13-13.45

TAAPEROT 12-24 kk klo 15.30-16.15

Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Syksyllä 2021 järjestetään yhden kerran kestäviä piipahduspajoja. Jokaisen piipahduspajan sisältö on erilainen, joten halutessaan voi osallistua useampaan piipahduspajaan. Yhteen ryhmään mahtuu 5 aikuinen ja lapsi -paria. ValotON-värikylpytyöpajassa uppoudutaan valojen ihmeelliseen maailmaan.

Sopiva ryhmä valitaan työpajan aloitushetken iän mukaisesti. Myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.

Osallistujille lähetetään tarkempi infokirje ennen työpajaa.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Peruutuspaikkoja voi kysyä yleisötyön tuottajalta.

Hinta

6e/piipahduspaja

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit