Vaihtoehtolöylyt @ Rytmikorjaamo

6.9.2024 20:00 – 23:55
Music
Musiikki
Musik
 

Vaihtoehtolöylyt 6.9.2024 @ Rytmikorjaamo

Vaihtoehtolöylyt on vaihtoehtorokille pyhitetty kiertue, jossa yhdistetään kunnianhimoa tihkuvien indiebändien ja heidän tukijoukkojensa voimat!

Antivalent
Antivalent, seinäjokinen modernin alternative rockin viisikko jo vuodesta 2017 – vahvempana ja riipivämpänä kuin koskaan. Raskaita säveliä, lempeitä melodioita ja raastavia teemoja sisältävät kappaleensa kaappaavat kuulijan suoraan syleilyynsä ja kuljettavat tämän läpi elämän ja tunteiden vuoristoradan.

Radiosoittoa aina Cityltä Rockille usealla kappaleella saanut, YleX Nosteessa hallinnut ja festivaalilavoillakin nähty yhtye on uransa aikana julkaissut useiden singlehittien ja EP:n lisäksi albumikokonaisuuden “Lifelong”, jolla tavoitti kiitosta myös kriitikoiden kynistä. Julkaisujensa tiimoilta yhtye onkin sekä myynyt kotipaikkakuntansa Bar 15:n loppuun että jakanut lavan suurten kotimaisten artistien, kuten Von Hertzen Brothersin, SARAn ja Shiraz Lanen kanssa.

Runsaiden klubi-keikkojen lisäksi meriittinä on myös Provinssi-yleisön villitseminen. Musiikillisen sisältönsä lisäksi yhtye on tunnettu erittäin energisestä live-esiintymisestään, joka ei jätä kylmäksi.

Frail
Frail on Sunrise Avenuen raskasversioksi tituleerattu rock-voimala, joka häpeilemättömästi yhdistää vaihtoehtoista metallia, numetalia ja discopopia, ja iskee sen suoraan amerikkalaisen rockin suoniin.

Suomessa ja ulkomailla toistasataa keikkaa heittäneen Frailin ura on saanut uutta nostetta toukokuussa 2023 julkaistun uuden albuminsa “Stand by Me In The Storm” myötä. Frailin albumi päätyi Kaaoszinen toimittajien valitsemien vuoden 2023 TOP-10 albumien joukkoon.

Frailin musiikki on saanut loistavan vastaanoton niin suomalaisessa kuin kansainvälisessä musiikkimediassa – tästä osoituksena soittolista paikka Radio Cityn kotimaisen rockin uutuuksissa ja soittolistapaikat Spotifyn toimittamilta soittolistoilta.

Vanta
Vaihtoehtometallin tulokas Vanta uudistaa saundiaan jatkuvasti sekä julkaisi esikoisalbuminsa “Future Does Not Belong To Us” 1.3.2024. Yhtye keikkailee tiheään levynjulkistuksen merkeissä. Singlet “Let Me Out Of Paradise” ja nimikkosingle “Future Does Not Belong To Us” ovat jo keränneet huomiota sekä soittolistasijoituksia mm. “New Music Friday” ja ”Rock ei ole kuollut” -listoilla sekä radiosoittoa YleX- sekä Radio Rock -kanavilla.

Vaihtoehtolöylyt-kiertue Rytmikorjaamolla 6.9.2024
Liput ennakkoon 12,50 €, Selmun jäsenet 10,50 €, ovelta 15 €.
Liput myynnissä Tiketissä www.tiketti.fi/rytmikorjaamo

K18

Ovet 20:00
Aikataulu päivittyy lähempänä tapahtumaa

—-

Vaihtoehtolöylyt-ilta Rytmikorjaamolla on osa Ilmiöiden Yö -tapahtumaa:

Seinäjoen uusi kaupunkitapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden kokea monitaiteista kulttuuritarjontaa yhden illan aikana. Ilmiöiden Yötä vietetään 6.9.2024 klo 17-22 ympäri kaupunkia.

Tapahtumaa ja ohjelmaa järjestävät Seinäjoen kulttuuri- ja taideverkoston toimijat sekä alueen yritykset ympäri kaupunkia. Ilmiöiden Yössä on mahdollisuus kokea taidetta, musiikkia, teatteria, elokuvia, viihdettä, elämyksiä ja ilmiöitä.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulu osoitteesta: www.taideseinajoki.fi/ilmioidenyo

Hinta

Liput ennakkoon 12,50 €, Selmun jäsenet 10,50 €, ovelta 15 €. Liput myynnissä Tiketissä www.tiketti.fi/rytmikorjaamo

Järjestäjä

Rytmikorjaamo

0447651247

Ulkoiset linkit