Tule testaamaan digitaalista sisätilakarttaa Framille!

12.4.2023 – 14.4.2023 14:00 – 16:00
Opastus
 

New digital public service, Frami IndoorMap

Uusi digitaalinen julkinen palvelu, Frami IndoorMap!

Etelä-Pohjanmaan liiton kansainvälinen The Public Link -hanke on loppusuoralla. Olemme työstäneet hankkeen pilottina Framille sisätilojen opastuskarttoja. Olemme testanneet Frami IndoorMap -työnimellä kahta vertailtavaa sovellusta ARway ja Tangar Navigator. Teemme yhteistyötä Into Seinäjoki Oy:n ja SeAMK:n kanssa.

Kevään 2023 jälkeen hankkeemme ja sopimuksemme päättyy näiden palvelujen osalta. Meillä on mahdollisuus vapaasti testata näitä sovelluksia, mutta vain tämän hankkeen ajan. Testaukseen voivat osallistua kaikki halukkaat omalla älypuhelimella ja omalla ajallaan. Opastus alkaa QR koodin skannauksen jälkeen (linkki QR koodien sijaintiin).

Tavoitteena on jakaa kokemuksia tästä digitaalisesta palvelusta ja samalla madaltaa kynnystä vastaavien palvelujen käytöön otolle julkissa palveluissa.

=> Haastamme maakunnasta uusista julkisista digipalveluista kiinnostuneita testaamaan Frami IndoorMap’ia. Mitä mahdollisuuksia se voisi tuoda käytännössä kirjastokäynnin elävöittämiseen, museon opastukseen, oppilaitoksille tai terveyenhuollon haastavissa rakennuksissa vierailuun?

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Etelä-Pohjanmaan liitto / projektipäällikkö Lea Palomäki

+358 40 6184 501

Ulkoiset linkit