Toukokuun Taidetiistait: Kylässä Teemu Hirvilammi

25.5.2021 18:00 – 19:00
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Päivi Rintaniemen taiteilijatapaamisessa vieraana arkkitehti Teemu Hirvilammi

Päivi Rintaniemi kutsuu taiteilijatapaamiseensa vieraaksi arkkitehti Teemu Hirvilammin. Hirvilammi on suunnitellut Kalevan Navetan ja luonnollisesti myös näyttelytila Hallin saneerauksen. Taiteilijat keskustelevat yleisön edessä vapaamuotoisesti Calix-näyttelyyn liittyvistä teemoista. Tilaisuuteen otetaan 20 henkeä ja se sisältyy pääsylippuun (6/4 €). Ei ennakkoilmoittautumista.

Calix-näyttely esillä 29.5. saakka. Seinäjokelaistaiteilija Päivi Rintaniemen yksityisnäyttelyssä ihmetellään maailmaa, kaaosta ympärillämme. Elämämme monimutkaisuus ja asioiden moniselitteisyys toimii tausta-ajatuksena suurikokoisia veistoksia esittelevässä näyttelyssä. Veistosten yksinkertainen, hauras mutta stabiili muoto antaa yleisölle mahdollisuuden keskittyä yksinkertaiseen, fyysiseen pintaan ja pysäytettyyn liikkeeseen.

Päivi Rintaniemi on tehnyt menestyksekkään uran mittavalla taiteellisella työllään. Hänen teoksiaan on ollut esillä lukuisissa näyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Taiteilijana Päivi Rintaniemi puhuu teostensa äärellä asioista ja elämän kääntökohdista sanoilla, joihin kuulijan on helppo samaistua. Hänen näyttelynsä ja teoksensa usein kantavatkin nimiä arkisesta todellisuudesta. Tutkijan lailla hän pohtii taiteessaan ihmisyyttä, sitä mitä näemme muissa ja miten voimme välittää toisistamme huomaamalla taiteen kautta asioiden yksinkertaisuuden ja kauneuden.

Hinta

6 / 4 €

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit