Toivoa etsimässä – Siem Reapin tytöt ilmastonmuutoksen keskellä

1.10.2021 – 28.10.2021 10:00 – 19:00
Kirjasto
 

Karoliina Paatoksen valokuvat kertovat ilmastonmuutoksen vaikutuksista tyttöjen elämään.

Valokuvataiteilija Karoliina Paatoksen ja lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin näyttely on esillä Seinäjoella Aallon kirjaston Kässärin galleriassa.

Näyttelyyn voi tutustua Aallon kirjaston aukioloaikoina:

ma 10–20
ti–pe 10–19
la 10–15

Valokuvataiteilija ja kuvajournalisti Karoliina Paatos tutustui lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin työhön Kambodžan Siem Reapissa ja kuvasi ihmisiä, erityisesti tyttöjä, joiden arjessa ilmastonmuutoksen vaikutukset jo tuntuvat.

Näyttelyyn on saatavilla tehtäväpaketit yläkouluille ja toiselle asteelle. Jos haluat paketin käyttöösi, ota yhteyttä Outi Kytöniemeen outi.kytoniemi(at)seinajoki.fi

Näyttelyn tekijät:

Valokuvataiteilija ja kuvajournalisti Karoliina Paatos (s. 1979) on työskennellyt useille sanoma- ja aikakauslehdille, pitänyt taidenäyttelyitä ja julkaissut valokuvateoksen American Cowboy. Hän on kuvannut vuosien ajan cowboyden elämäntapaa Yhdysvalloissa.

Näyttelyn tekstit kirjoittanut journalisti Iida Riekko (s. 1982) on raportoinut naisten ja tyttöjen elämästä eri puolilla maailmaa. Hän on erikoistunut ihmisoikeus- ja kehityskysymyksiin ja työskentelee Plan International Suomessa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Seinäjoen kaupunginkirjasto

Ulkoiset linkit