Toivo omaisen työvälineenä -koulutus Seinäjoen pääkirjastossa

30.10.2020 12:30 – 15:30
Courses and seminars
Koulutukset ja seminaarit
Utbildning och seminarier
 

Mistä toivoa arjen keskellä? Miten toivoa voisi vahvistaa? Miten omaishoitajana jaksan pitää yllä toivoa, joskus kahden edestä?

klo 12.30 alkaen kahvitarjoilu

Koulutus klo 13.00-15.30

Koulutuksessa pääset keskustelemaan ja kuulemaan toivosta ja sen vahvistamisesta. Harjoittelemme
 itsemyötätuntoa, lempeää sisäistä puhetta, hyvän huomaamista ja voimavarojen vahvistamista. Saat tietoa oman hyvän olon tueksi ja uusia työkaluja toiveikkaampaan arkeen. Näkökulmana on omaishoitoperheen arki. Tilaisuuden kouluttajana toimii Teija Eskola (YTM, AmO) Mielenterveyden keskusliitosta. 

Koulutus järjestetään ensisijaisesti lähitapaamisena Seinäjoen pääkirjaston Jaaksi-salissa. Tilaan mahtuu turvavälein enintään 50 osallistujaa. Pyrimme huomioimaan tilaisuudessa riittävät turvaetäisyydet sekä tarjoamme osallistujille mahdollisuuden kasvosuojaimen käyttöön. Varaudumme myös verkkototeutusmahdollisuuteen, mikäli kasvokkainen tapaaminen ei ole suotavaa tai mahdollista koulutusajankohtana. Mahdollinen verkkototeutus klo 13 alkaen. Tilaisuus päättyy klo 15.30 mennessä. 

Koulutus on kaikille avoin ja maksuton. 

Saavuthan tilaisuuteen vain terveenä. Lisätietoja käsi- ja yskimishygieniasta ja muita ajankohtaisia turvallisuusohjeita löydät thl.fi -sivustolta.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Lakeuden Omaishoitajat ry/ Mielenterveyden keskusliitto

Ulkoiset linkit

Tapahtuman sivustolle EP Kalenteri