Syrämmellä: Anitta Ahonen

2.3.2024 19:00 – 21:00
Literary art and literature
Ordkonst och litteratur
Sanataide ja kirjallisuus
 

Syrämmellä: Anitta Ahonen, Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25

Suositut Syrämmellä -klubit Kalevan Navetalla myös keväällä 2024. Maaliskuussa Syrämmellä-klubin vieraaksi saapuu stand up koomikko Anitta Ahonen. Illan ensimmäisellä puoliskolla Anittaa haastattelee Eparin paatoimittaja Tero Hautamäki. Väliajan jälkeen kullaan Anittan juhlakeikka 60 ja kuoleman välillä stand up show. Tämän haluat kokea, tietysti Syrammella!

Anitta Ahonen: 60 ja kuoleman välillä

Stand up -koomikko, anarkistiorvokki Anita Is A Ahonen on tullut vimein naisen ikään! 60 ja kuoleman välillä on Iso A:n yli 20-vuotisen uran juhlakiertue, jossa ei haittaa vaikka juhlakalu potkaisisi tyhää kesken kiertueen.

Anitta Iso A Ahonen kutsuu katsojat jatkojen jatkoille juhlimaan elämää naurun merkeissä.

Nauru ja uurna sisältävät samat kirjaimet ja Ahosen urnasta tarjolla on dopamiinishotteja, oksitosinipaukkuja ja muita hormonidrinkkejä katsojien maljoihin. Tarjolla on lääkkeetön resilienssipaukku pahimpaan elämäntuskaan. Kiroilevana rollaattorimummonakin tunnettu Iso A on heittänyt rollaattorinsa nurkkaan. Koomikon mieli on hänen itse tekemänsä haastattelun mukaan nuori, elämä maistuu makealta ja syövän kouraisema ja selkäbakteerin kampittama kroppakin on menossa mukana.

Juhlakiertue saapu Seinäjoelle Kalevan Navettaan lauantaina 2. maaliskuuta. Tervetuloa nauramaan!

Hinta

Liput 29,90€

Järjestäjä

Kalevan Navetta

Ulkoiset linkit