Satumainen lastennäytelmä: Koivuhiiri ja päästäinen

31.10.2022 18:00 – 18:50
Barn
Children
Lapset
 

Itu-palkinnon saanut lumoava vierailu Seinäjoen kaupunginteatterissa

Seinäjoen kaupunginteatterissa vieraileva Grus Grus Teatteri esittää hurmaavan sadun lapsille loka-marraskuun 2022 taitteessa.

Eräänä päivänä suuren veden ympäröimällä saarella, kaukana täältä, koivuhiiri tipahtaa omasta kotipuustaan saaren väen keskuuteen. Muut eläimet hämmentyvät uudesta tulokkaasta. Rohkea päästäinen päättää tutustua muukalaiseen ja auttaa häntä, mutta valtaapitävä piisami tuomitsee koivuhiiren ja päästäisen ystävyyden.

Hiirulaiset pakenevat valoisampiin maisemiin. Koivuhiiren ja päästäisen tarina on seikkailu erilaisuuden hyväksymisestä, pelkojen voittamisesta ja rakkaudesta.

Koivuhiiri ja päästäinen on kiitetyn Grus Grus Teatterin ennennäkemätön tulkinta Esko-Pekka Tiitisen satukirjasta Onnen omat. Esityksessä yhdistyvät kekseliäällä tavalla piirtäminen ja perinteinen sadunkerronta. Luvassa on visuaalisesti näyttävää ja sydäntä lämmittävää koko perheen teatteria. Näyttelijä Sofia Molinia voisi kuvailla digiajan Kylli-tädiksi. Mukana on myös Kaj Chydeniuksen sävellyksiä. Koivuhiiri ja päästäinen valittiin Lastenteatterin Itujen näyttämöllä vuoden 2018 Itu-palkinnonsaajaksi.

Näytelmää suositellaan 4–10-vuotiaille.

Kaksi esitystä: maanantaina 31.10. kello 18 ja tiistaina 1.11. kello 10. Kesto noin 50 min.

Esitystä ovat rahoittaneet Taike, Svenska kulturfonden, Konstsamfundet, Turun kaupunki, Albin Löfgrens kulturfond ja Turun Teatterikerhon säätiö.

Hinta

17 €

Järjestäjä

Seinäjoen kaupunginteatteri

010 416 2600

Ulkoiset linkit