Rekrykaffit: Tehosta rekrytointiasi TE-livessä

22.5.2024 08:15 – 09:00
Yritystapahtumat
 

#YrityspalvelutEP -aamukaffit

Mitäpä jos tekisit freesimmän työpaikkailmoituksen suorana lähetyksenä? Nyt pääset tutustumaan lähemmin tähän maksuttomaan, avaimet käteen -palveluna toteutettavaan mahdollisuuteen ja kuulemaan TE-liven soveltuvuudesta eri tarkoituksiin – myös rekrytointien ulkopuolella.

TE-liven mahdollisuuksista aamukaffeilla kertoo tuottaja Tiina Kurhela Etelä-Pohjanmaan TE-toimistosta.

Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin,

Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.