Rahoituskaffit: Finnvera omistajanvaihdosten rahoittajana

8.5.2024 08:15 – 09:00
Yritystapahtumat
 

#YrityspalvelutEP -aamukaffit

Aamukaffeilla puhutaan omistajanvaihdoksista ja niiden rahoittamisesta. 

Omistajanvaihdokset ja yritysjärjestelyt ovat erinomainen väylä ryhtyä yrittäjäksi mutta myös kasvuväylä toimiville yrityksille.

Yrityskaupassa tarvitaan useimmiten lainarahoitusta omarahoituksen lisäksi. Tutustutaan Finnveran tarjoamiin rahoitusratkaisuihin omistajanvaihdosten mahdollistamiseksi.

Finnveran rahoitusratkaisuista aamukaffeilla kertoo aluepäällikkö Kari Hytönen.

Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin,

Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.