Piirin Murhamysteeri-illalliset

8.5.2021 18:00 – 21:30
Teater
Teatteri
Theatre
 

Murhamysteeri-illallisellla olevat katsojat pääsevät palaamaan vuosikymmenien taakse keskelle Piirin mielisairaala-alueella tapahtunutta murhaa.

Piirin murhamysteeri-illalliset jatkuvat toukokuussa 2021.

Teatterin Hysterian näyttelijät nähdään hyytävissä tunnelmissa, kun Piirin murhamysteeri-illalliset käynnistyvät toukokuussa. Murhamysteeri-illallisellla olevat katsojat pääsevät palaamaan vuosikymmenien taakse keskelle Piirin mielisairaala-alueella tapahtunutta murhaa. Älä ylläty, jos potilas karkaa kesken esityksen tai joudut itsekin murhaepäillyksi. Tämä ilta on täynnä jännitystä, huumoria ja loputtomia yllätyksiä!

SEURAAVINA PÄIVÄNÄ: pe 7.5, la 8.5 ja la 15.5 alkaen klo 18

Asiakkaita pyydetään saapumaan paikalle klo 17.30-18 väisenä aikana. Esitys alkaa heti kun kaikki vieraat ovat saapuneet. Paikalla oltava viimeistään klo 18 mennessä. Ilta ruokailuineen ja esityksineen kestänee noin klo 21.30 saakka ja Hysterian ovet sulkeutuvat viimeistään puolen yön aikaan.

Illallismenu

Talon vihreääsalaattia & sinappista salaatinkastiketta (V, G)

Hedelmäinen juustosalaatti (L, G) 

Sienisalaattia (L,G)

Punasipulichutney (L, G, M)

Aurinkokuivattuatomaattia, oliivia & fetajuustoa (L, G)

Sillilajitelma (L,G)

Savulohta (L, 7M, G)& tilli creme fraichea (L, G)

BBQ-pulled porkia ja (L, M, G)

Sitruksista inkiväärikanaa (L, G, M) 

Paistettua perunaa rosmariinilla maustettuna (L, M, G)

Paprika-sipulipaistosta (L, G, M, V) 

Talon olutsuklaakakkua ja marjamelbaa (L) (mutakakku pyydettäessä L,G,M)

kahvi ja tee

Vesi, leipä ja levite

Hinta

ILLALLISPAKETIN HINTA 60,50€/HLÖ (hinta sis. Liveton palvelumaksun 1,50€). HINTAAN KUULUU ILLAN OHJELMA JA MENU. Meillä käy maksuvälineenä käteinen, kortti, Smartum ja ePassi. Asiakkaita pyydetään saapumaan paikalle klo 17.30-18 väisenä aikana. Esitys alkaa heti kun kaikki vieraat ovat saapuneet. Paikalla oltava viimeistään klo 18 mennessä. Ilta ruokailuineen ja esityksineen kestänee noin klo 21.30 saakka ja Hysterian ovet sulkeutuvat viimeistään puolen yön aikaan. Esitykset järjestetään voimassaolevat viranomaisten kokoontumisrajoitukset ja terveysviranomaisten ohjeet sekä määräykset huomioiden. Esitystilassa huomioidaan hygienia ja istumapaikat on aseteltu turvaetäisyyksin. Ethän osallistu esitykseen jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita. Yleisö voi halutessaan käyttää omaa maskia esitystilassa.

Järjestäjä

Teatteri Hysteria

Ulkoiset linkit