PIIRIN JOULUNAVAUS JA JOULURAUHAN JULISTUS

3.12.2023 12:00 – 17:00
Liikunta ja urheilu
Messut ja markkinat
Motion och idrott
Museer
Museot
Museums
Recreation and sports
 

Koko perheen maksuton tapahtuma täynnä joulun tunnelmaa.

PIIRIN JOULUNAVAUS JA JOULURAUHAN JULISTUS
Sunnuntaina 3.12. klo 12-17

Koko perheen tapahtuma täynnä joulun tunnelmaa. Tule mukaan Piirille joulurauhanjulistukseen ja ottamaan kaupungin joulutervehdys vastaan. Päivän aikana voi seikkailla tonttupolulla, tehdä löytöjä myyjäisistä, lounastaa ravintolassa sekä tutustua Piirin toimijoihin eri rakennuksissa. Tapahtuman päättää koko perheen perinteinen lyhtykulkue, joka alkaa Seuralasta ja päättyy kirkonkellojen soittoon Piirin kirkolle. Lämpimästi tervetuloa!

KLO 12 JOULUNAVAUS JA JOULURAUHAN JULISTUS
Joulurauhan julistaa Keijo Karhu Piirin keskimmäisen, TB-rakennuksen, parvekkeelta. Seinäjoen kaupunki tuo joulutervehdyksen kaupunkilaisille.

KLO 12-18 PIIRIN JOULUPUODIN AVAJAISET SEURALASSA

KLO 12-17 PIIRIN KIRKKO AVOINNA
Piirin kirkossa klo 13 messu.  Kirkon ympärillä myös jouluinen toimintapiste.

KLO 12-16 KOKO PERHEEN TONTTUPOLKU
Pohjanmaan liikunta ja urheilu järjestävät Piirin toimijoiden kanssa koko perheen tonttupolun tapahtumapäivänä klo 12-16. Tonttupolku on maksuton ja sisältää Piirin alueella eri pisteitä ja tehtäviä.

KLO 12-17 STEINER-KOULUN JOULU
Steiner-koulun joulumyyjäisissä runsaasti ohjelmaa koko perheelle! Myyntipöytiä, joulupuurokahvio, arvontaa, ongintaa, askartelua, kasvomaalausta, maalausta sekä Tonttumuorin tarinatupa. Lisäksi oppilastyönäyttely ja miniluentoja pedagogiikastamme. Tervetuloa! Steiner-koulun kuoro myös kiertää Piirin alueella.

KLO 12-17 MLL:n ja SPR:n hyvä joulumieli -keräys TB-rakennuksen lähettyvillä.

KLO 12-16 SAIRAALAMUSEO AVOINNA
Tervetuloa tutustumaan Piirin alueen ja sairaanhoidon historiaan.

KLO 12-16 RAVINTOLA VERSTAAN JOULULOUNAS
Joululounas tapahtumapäivänä klo 12-16 sekä kahvila avoinna klo 17 asti.

KLO 12-17 TEATTERI HYSTERIAN LIPUNMYYNTI JA NÄYTTELY AVOINNA

Tervetuloa joululahjaostoksille Teatteri Hysterian lippukassalle ja tutustumaan Teatteri Hysterian tiloissa olevaan Minna Salosen Bats and butterflies -taidenäyttelyyn.

KLO 12-17 ATELJE-RAKENNUS AVOINNA
Zero Waste Auntie Miieli®️ on auki Ateljéssa Piirin joulunavauksessa su 3.12. klo 12 – 17. Myynnissä käsityönä yksilöllisesti valmistettuja vastuullisia ja kierrätystä hyödyntäviä joululahjoja.

Ateljee-talon 2. kerroksen aurinkohuoneessa pääset kuuntelemaan äänimaljojen jouluisia sointuja tasatunnein kello 13, 14 ja 15. Voit istahtaa ja rentoutua hetken nauttien äänien harmoniasta. Tilaisuudesta vastaa Kevätjoki Art. Tilaisuus on maksuton ja sopii kaikille.

KLO 12-17 TA-RAKENNUS AVOINNA

Reserviläisnaisilla TA-talossa myyntipiste ja arvontaa.
Elena Mikkilä Photography – TA-talossa 0-kerroksessa joulukorttikuvaukset lapsille ja lemmikeille ajanvarauksella www.elenamikkila.com

KLO 16.30 LYHTYKULKUE, LÄHTÖ SEURALAN EDESTÄ
Ota mukaan oma lyhty ja tule kanssamme Piirin perinteiseen lyhtykulkueeseen. Lyhtykulkue aloittaa Seuralasta klo 16.30 ja kulkee Piirin läpi Piirin kirkolle, jossa laulamme yhdessä joululaulun ja soitamme kirkon kelloja lähestyvän joulun kunniaksi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

KultSi - Kulttuurikollektiivi Silta ry

0443573115

Ulkoiset linkit