Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

28.10.2023 10:00 – 17:00
Barn
Children
Lapset
Messut ja markkinat
Museer
Museot
Museums
Nuoret
Unga
Youth
 

Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen perhetapahtuma. Tule rakentelemaan LEGO- ja LEGO DUPLO -palikoilla, ihastele LEGO-näyttelyitä tai tee ostoksia Pii Poon laajan valikoiman LEGO-kaupassa.

Voit osallistua tapahtumiin myös näytteilleasettajana ja tuoda omat upeat LEGO-rakennelmasi kaikkien nähtäville. Pii Poon LEGO-tapahtumat ovat vuosien saatossa tuoneet iloa kymmenille tuhansille LEGO-faneille!

Punaisten palikoiden LEGO-rakentelupisteellä on yli 100 000 punaista 2×4 -kokoista LEGO-palikkaa, joista voit rakentaa mitä ikinä haluat. Valmiit LEGO-teokset voit laittaa esille muiden LEGO-fanien nähtäville. 

LEGO Minecraft -rakentelupisteellä voit jättää oman jälkesi LEGO Minecraft -maailmaan. Käytettävissä on kymmeniä tuhansia LEGO Minecraft -palikoita ja valmiit teokset voi liittää osaksi LEGO- Minecraft -maailmaa. 

LEGO DUPLO -rakentelupiste on täynnä erilaisia DUPLO -rakennuspalikoita, jotka sopivat nuorimmille LEGO-rakentelijoille. Mukana on myös liikkuvia LEGO DUPLO -junia. 

LEGO-näyttelyalueella on esillä taitavien LEGO-harrastajien omia luomuksia ja näyttelyitä. LEGO-myymälässä voit ostaa suosituimpia LEGO-sarjoja ja oheistuotteita.

Erikoistuutena myös valtava määrä LEGO-irtopalikoita sekä oman LEGO-figuurin rakennuspiste. 

Ilmielävä LEGO-hahmo ihastuttaa kävijöitä vierailuillaan tapahtuman aikana. Voit käydä tervehtimässä LEGO-hahmoa ja napata vaikka selfien hänen kainalossaan. 

Haluatko näytteilleasettajaksi? Kaikki LEGO-fanit ovat tervetulleita esittelemään omia LEGO-teoksiaan tapahtumiimme! Tule viettämään ikimuistoinen LEGO-viikonloppu kanssamme. Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään.

Hinta

14 € / henkilö, 42 € / perhe, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Järjestäjä

Pii Poo Oy

+358 44 242 3588

Ulkoiset linkit