Oppisopimuksen monet mahdollisuudet osaavan työvoiman turvaamiseksi

9.3.2022 08:15 – 09:00
Companies
Företag
Yritykset
 

#YrityspalvelutEP -rekrykaffit

Oppisopimuksesta on moneksi – myös turvaamaan osaavan työvoiman saatavuutta yrityksille.

Sedu esittelee oppisopimuksen mahdollisuudet niin nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen, uusien työntekijöiden rekryyn, kesäoppisopimuksiin, yrittäjän oppisopimuksiin kuin tutkinnon loppuun suorittamiseenkin.

Tule kuulolle!

Aamukaffi-tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta. Keväälle 2022 on tulossa esimerkiksi Finnveran, eteläpohjalaisten Leadereiden ja Sedun teemoja. Mistä aiheista sinä haluaisit kuulla? Jätä vinkki: https://bit.ly/YPaamukahvi-ideat

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin, Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

#YrityspalvelutEP

0295027540

Ulkoiset linkit