Opintopiiri Seinäjoen pääkirjastossa

7.12.2021 12:00 – 15:00
Kirjasto
 

Opintopiiri on Jatkuvan oppimisen viisikon tarjoama maksuton palvelu kaikille opiskelusta kiinnostuneille.

Mukaan saa tulla koska haluaa. Opintopiiri on oivallinen paikka esimerkiksi avoimen ammattikorkean tai yliopiston opiskelijoille verkostoitua ja tavata muita opintojen parissa ahertavia. Mukaan ovat tervetulleita myös tutkinto-opiskelijat, jotka kaipaavat vaikkapa lisäboostia, kannustusta tai tukea opintoihin. Myös toisen asteen opiskelijat, opinnäytetyötä tai gradua tekevät, tai vaikkapa näyttötutkinnon suunnitelmaa kirjoittavat voivat tulla mukaan.

Opintopiirissä on tehty yhdessä myös työhakemuksia ja päivitetty ansioluetteloita. Mukaan voit ottaa oman läppärin, sekä muut tarvitsemasi opiskelutarvikkeet. Kirjaston ATK-luokassa on tarjolla myös useita läppäreitä asiakaskäyttöön ja lisäksi opintopiiriläisten käytössä on kirjaston ilmainen wifi-verkko. Opintopiiriä ohjaavat jatkuvan oppimisen viisikon koulutuksien asiantuntijat eri koulutusasteilta. Meiltä voit kysyä mitä tahansa jatkuvaan oppimiseen liittyvää – me autamme parhaamme mukaan ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin.

https://www.jatkuvanoppimisenviisikko.fi/opintopiiri/

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Muista kirjastokäynnillä käsienpesu, hyvä yskimishygienia sekä turvavälien pitäminen. Älä tule kirjastoon ollenkaan, jos sinulla on flunssaoireita.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Jatkuvan oppimisen viisikko ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Ulkoiset linkit