Onnuako miegi..?

16.10.2022 13:00 – 14:30
Kirjasto
 

Yleisölle avoin karjalankielisten liedien konserttiharjoitus.

Esiintyjät:

Antti Pakkanen, bassobaritoni

Marjaana Ritanen, sopraano

Olli Mikkonen, säestys, sähköpiano  

Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat EIKU ry on valtakunnallisesti toimiva, yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on nostaa lupaavia kulttuurikykyjä siivilleen. Olemme käynnistäneet vuoden 2022 keväällä uusien karjalankielisten liedien kehittämishankkeen nimeltään ONNUAKO MIEGI…? eli Voisinkohan minäkin… olla karjalainen? 

Tavoitteenamme on luoda 40 liedsävellystä uusiin, aikamme karjalaisuudesta kertoviin karjalankielisiin runoteksteihin. Hankkeemme rahoittaja on Karjalan Sivistysseura. Esitämme harjoiteltavat laulut Karjalaiset Nuoret Suomessa ry:n Seinäjoen syyskokouksessa myöhemmin samana päivänä ja etsimme heidän keskuudestaan runoniekkoja työpareiksi säveltäjillemme.

Antti Pakkanen, bassobaritoni, on Sibelius-Akatemiasta valmistunut kokenut lied- ja oopperalaulaja, joka on tullut tunnetuksi erityisesti koomisista rooleistaan. Hän on myös säveltänyt esittämänsä laulut Arkkipiispa Leon runoihin. Marjaana Ritanen, sopraano, on valmistunut laulajaksi Tampereen AMK:sta ja jatkaa musiikkipedegogiikan opintoja samassa oppilaitoksessa. Hän esittää sarjan kehtolauluja sekä on myös taitava säveltäjä ja sovittaja. Olli Mikkonen, koskettimet, on valmistunut korrepetiittoriksi Sibelius-Akatemiasta ja toimii Joensuun Konservatorion pianonsoitonopettajana. Hän on kokenut liedsäestäjä ja toiminut SKO:n baletinopiskelijoiden harjoituspianistina.

Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan, miten liedkonserttiesitystä viimeistellään. 

Tietoja yhdistyksestämme: 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Eettisesti Innovatiiviset Kulttuurin Uudistajat EIKU ry

Ulkoiset linkit