Niin kuin taivaassa – musikaali | Seinäjoen kaupunginteatteri

27.4.2024 13:00 – 15:45
Dance
Dans
Music
Musiikki
Musik
Tanssi
Teater
Teatteri
Theatre
 

Suurien tunteiden musikaali

Aikamme ihanin musikaali Niin kuin taivaassa kertoo kauniin ja koskettavan tarinan kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä.

Maailmankuulu kapellimestari Daniel Daréus palaa lapsuutensa maisemiin, pieneen maalaiskylään, jonne suuren maailman meno ei ole yltänyt, ja asettuu asumaan vanhaan kouluun.

Menestyksekäs ura on menettänyt merkityksensä eikä täytä mielen tyhjyyttä. Terveysongelmista kärsivä mies kaipaisi hiljaiseloa, mutta löytääkin pian itsensä johtamasta kylän kirkkokuoroa — ja keskeltä värikästä ja elinvoimaista yhteisöä. Monenkirjavan kuoron joukosta löytyy paitsi ystäviä myös vanhoja haavoja ja lopulta todellinen rakkaus.

Tämä rakastetuimpiin ruotsalaiselokuviin lukeutuva elämänvoimainen, koskettavia kohtaloita ja vapauttavaa iloa sisältävä tarina tarjoaa katsojalle lämpöä ja sielulle balsamia. Musiikin voimaa, yhteisöllisyyttä, toivoa ja elämäniloa pursuavan musikaalin kauniista melodioista vastaa säveltäjä Fredrik Kempe. Gabriellan laulun on säveltänyt Stefan Nilsson. Så som i himmelen -musikaali (As it is in Heaven) kantaesitettiin syyskuussa 2018 Tukholman Oscars teatern’ssa. Musikaali nähdään suomalaisnäyttämöllä nyt toista kertaa.

Musikaalissa nähdään yli 20 näyttelijää, 12-henkinen orkesteri sekä Sorja ja Jussit-kuorojen laulajia. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, vastaava kapellimestari on Eeva Kontu, koreografi Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvut Leena Rintala.