Näyttelyavajaiset

1.6.2022 17:00 – 19:00
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Seinäjoen taidehallilla avautuu uusi näyttely: Mammu ja Pasi Rauhala: Kaiken se kestää – Ensimmäiset 10 vuotta.

Avajaiset

Seinäjoen taidehallilla avautuu uusi näyttely: Mammu ja Pasi Rauhala: Kaiken se kestää – Ensimmäiset 10 vuotta.

Taiteilijapari Mammu ja Pasi Rauhala juhlistaa yhteisen taideprojektinsa 10 vuotista taivalta juhlanäyttelyllä Seinäjoen taidehallin Vintillä. Kaiken se kestää on elämänmittainen taideprojekti, jossa taiteilijat dokumentoivat arkeaan hääasuissaan, usein remontin keskellä.  Juhlanäyttely sisältää kootusti teoksia vuosien varrelta, uusien teosten rinnalla.

Avajaisia vietetään Vintillä keskiviikkona 1.6. klo 17-19, tervetuloa!

Ohjelma

17.30 Avaussanat, taidekuraattori Sanna Karimäki-Nuutinen

17.45 Taiteilijahaastattelu Mammu ja Pasi Rauhala

18.00 Villakko esiintyy

Villakon tummanpehmeä musiikki on lämmin syleily, joka rauhoittaa ja antaa voimaa elämän ristiaallokoissa. Yhtyeen kappaleissa laulaja Marika Torkon sykähdyttävän kaunis ääni yhdistyy ihmisyyttä pohdiskeleviin teksteihin. Pianisti Jaakko Eleniuksen luomat herkät sointukudelmat kuljettavat kuulijansa mielikuvamatkalle tyynen äärelle.

Lisäksi Vintillä on avoinna Äärellä ravintolan tarjoilupöytä, josta voi ostaa virvokkeita.

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide-ja kulttuurikseskus Kalevan Navettassa, joka on kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne). Pääset Matkakeskukselta kävellen tai jalan Kalevan Navetalle kulkemalla Valtionkatua ja ylittämällä ABC Seinäjoen kohdalla Lakeuden Aamunkoi -kävelysillan. Matkakeskukselta pääsee myös paikallisbussilla Vaasantien varteen (kävelymatka Navetalle n. 400 m). Katso bussiaikataulut täältä.Kalevan Navetan ympärillä on 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen ja seuraavat tunnit 1 €. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä.Kävellen ja pyörällä pääset Kalevan Navetalle Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.Löydät Kalevan Navetan kartan täältä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit