Muu-Maun Syyspäivä

21.10.2023 11:00 – 15:00
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Muu-Maun Syyspäivä lauantaina 21.10. klo 11-15. Maksuton.

Kalevan Navetan navettakissa Muu-Mau kutsuu jälleen lapset ja lapsiperheet viettämään taiteen, kulttuurin ja käsillä tekemisen täyteistä maksutonta syyspäivää lauantaina 21.10. klo 11-15. Tarinoiden ja kertomusten värittämässä päivässä on talon toimijoiden järjestämiä taide- ja kädentaitosisältöisiä työpajoja sekä muuta oheisohjelmaa, jotka sopivat koko perheelle. Työpajoja järjestetään sekä non-stop periaatteella että tietyin kellonajoin alkavina. Nälän yllättäessä Äärellä-ravintolassa on tarjolla maistuvaa evästä koko perheelle.

OHJELMA

  • Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin kässätyöpajassa ideoidaan ja valmistetaan yhdessä vanhemman kanssa oma mystinen käsihahmo. 
  • Hugo Salissa järjestettävissä lastenkulttuurikeskus Louhimon sirkustyöpajoissa pääsee temppuilemaan erilaisten värikkäiden sirkusvälineiden kanssa. 
  • Louhimon Musiikki elokuvassa -työpajassa tehdään musiikkia elokuvaan syntetisaattoreilla Itikassa. Seinäjoen taidehalli avaa ovensa ja tarjoaa vapaan pääsyn Hallin ja Vintin taidenäyttelyihin opastusten kera.
  • Pikku Aasin Nukketeatteri tarjoaa kolmen esityksen verran katseen vangitsevaa nukketeatteriesitystä Soittotila Kammiossa. Esityksiin on ennakkoilmoittautuminen. Ennakkoilmoittaudu tästä.
  • Poliisista, palomiehestä ja lääkäristä koostuva lastenmusiikkiyhtye Turvallisuus Trio esiintyy kahden esityksen verran Hugo Salissa. 
  • Myös tarinoita ja kertomuksia rakastava Muu-Maun Amerikan serkku Mindy-Mau saapuu notkeine liikkeineen nauttimaan tapahtumasta.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Ulkoiset linkit