Muinaiset alkkarit trio, Mallaskosken Panimoravintolassa

8.7.2022 20:00 – 22:00
Music
Musiikki
Musik
 

Tässä tapauksessa termi "alkkarit" ei tarkoita alushousuja, eikä se tarkoita alkoholistejakaan – alivaltiosihteereistä nyt puhumattakaan

Se tarkoittaa Alli and the Gatorsin musikantteja.

90-luvun alkupuolella Alkkarit viettivät Freukkareista innostuttuaan pitkiä aikoja reenikämpällä, studiossa ja Kujasen Baarissa. Kaikesta siitä jäi jäljelle vain single ja kasetti-ep, sekä valmiiksi tehty, mutta julkaisematon älppäri. Suuria saavutuksia olivat toki myös Soundi-lehden Demosedän kunniamerkki ja yhden kappaleen päätyminen Freukkareiden levytettäväksi. Se että tyhjiä pulloja ei jäänyt kasoittain kämpän nurkkaan, ei kerro niinkään nuorukaisten raittiudesta vaan rahattomuudesta, joka kannusti hylsyjen palautteluun tasaisin väliajoin.

Tänä keväänä bändin kitaristit ja pääasialliset piisinikkarit Sami Visto ja Marko Aho keksivät kokeilla miltä tuntuisi musisoida pitkästä aikaa kimpassa. Se oli tolkuttoman hauskaa ja helppoa! Vanhetessa ei oltu aikustuttu. Siltä istumalta päätettiin, että jotain tulee tapahtumaan, onhan nyt bändin 30-vuotisjuhlavuosikin! Sitä juhlistetaan soittamalla vanhoja ja ehkäpä uusiakin Alkkari-ralleja, sekä hyvin valittuja lainoja Freukkareilta, Hänkkäreiltä ja ties vaikka keneltä. Triossa luonnollisesti mukana myös Alkkareiden keulakuva Kimmo Hoivassilta.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Mallaskosken Panimoravintola

0504131280

Ulkoiset linkit