Maukka ja Väykkä Kalevan Navetassa

25.10.2020 17:00 – 18:00
Music
Musiikki
Musik
 

Maukka ja Väykkä -esitys Kalevan Navetassa sunnuntaina 13.9 ja 25.10. klo 15:00 ja klo 17:00!

Kissan ja koiran välisestä ystävyydestä kertova kujeileva esitys on täynnä leikkiä, suuria tunteita ja kiehtovia lauluja. Haaveileva ja taiteellinen Maukka, sekä käytännöllinen ja työteliäs Väykkä seikkailevat jalkapalloilun, suurten laulukilpailujen ja tanttimetsän merkeissä. 

Arki ei todellakaan suju aina sopuisasti, koska kissa ja koira ovat kovin erilaisia. Vastakohdat kuitenkin täydentävät toisiaan ja lopulta he onnistuvat löytämään yhteisen sävelen. Menoa mukana säestämässä ovat myös naapuruston Kana von Got ja Ankka Kvakström. Tarina on dramatisoitu Timo Parvelan samannimisen kirjasarjan pohjalta. 

Liput:  

Ennakkoon 15 € (sis. palvelumaksun) netticket.fi

Ovelta esityspäivinä: 17 €

Esityksen kesto noin 45 minuuttia. Esitys on suunnattu 3-7 -vuotiaille lapsille. Turvallisuuden takaamiseksi Hugo-salin istumapaikkojen määrää on rajattu. Ethän saavu esitykseen jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita. 

Esiintyjät: Eeva Kurssi, Laura Kivimäki, Sami Silén 

Musiikin sävellys: Sami Silén 

Esityksen dramatisointi ja ohjaus: Tero Heinämäki

Lavastuksen suunnittelu: Tero Heinämäki ja Niina Hallila

Lavastuksen toteutus, puvustus ja tarpeisto: Niina Hallila

Tuotanto: Aili Viitanen
/ kulttuuriyhdistys KoHo

Kulttuuriyhdistys KoHo on perustettu vuonna 2014 kehittämään paikallisten kulttuurialan ammattilaisten työllisyyttä ja yhteistyötä. Tekemisen pääpaino on paikallisissa aiheissa. Edellisiä produktioita ovat muun muassa musiikkikomedia Parisuhteen patolokiaa, draamakävely Alvarin askelissa, ja lastennäytelmä Joku aivan MUU!. Kulttuuriyhdistys KoHo järjesti yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa Törnävän Kulttuurikuu -kesätapahtuman Törnävän sairaala-alueella vuosina 2016-17. 

Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä.  

Lisätiedot:

Aili Viitanen, tuottaja 

045 7834 8665

www.kulttuurikoho.fi

Hinta

Ennakkoon 15 € (sis. palvelumaksun) netticket.fi Ovelta esityspäivinä: 17 €

Järjestäjä

Kulttuuriyhdistys KoHo

Ulkoiset linkit

Tapahtuman sivustolle Instagram Facebook EP Kalenteri