Luento: Ufoilmiöt Suomessa ja muualla – Heikki Kulju

10.10.2022 18:30 – 20:00
Courses and seminars
Koulutukset ja seminaarit
Utbildning och seminarier
 

Luennoitsijavieraana Heikki Kulju puhumassa ufoilmiöistä Suomessa ja muualla sekä vieraat sivilisaatiot ja niiden mahdolliset vaarat.

Tervetuloa Lakeuden henkinen seura ry.:n luennolle maanantaina 10.10. klo 18.30! Tällä kertaa luennoimassa on Heikki Kulju otsikolla ”Ufoilmiöt Suomessa ja muualla sekä vieraat sivilisaatiot ja niiden mahdolliset vaarat”.

Heikki Kulju on Suomen Ufotutkijat ry:n puheenjohtaja sekä tutkimuspäällikkö. SUT ry:n toiminnassa hän on ollut mukana alusta asti. Hän on Suomenedustaja kansainvälisessä, maan ulkopuolisia sivilisaatioita tutkivassa ICER-organisaatiossa. Heikki on ollut mukana ufotutkimuksessa n. 50 vuotta ja harrastanut pitkään hypnoosiin ja parapsykologiaan liittyviä asioita laaja-alaisesti. Hän on pääosassa YLE:n syksyllä 2022 alkavassa, viisiosaisessa TV-dokumentissa “Ufotutkijat”.

Luennolla Heikki tulee kertomaan Suomen todistusvoimaisimmasta ufotapahtumasta, ET-sivilisaatioista sekä myös mahdollisista uhista, joita eräät ET-ryhmät voivat aiheuttaa tai ovat jo aiheuttaneet. Heikki vastaa myös yleisön kysymyksiin koskien para-alueita ja ufoilmiöitä.

Luentopaikka: Työväenyhdistyksen kerhotila, Keskuskatu 17, Seinäjoki

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Maksutapa: Korttimaksu/Käteinen

Hinta

Oviraha: Jäsenet 10€, muut 15€

Järjestäjä

Lakeuden henkinen seura ry.

+358 44 3171 353

Ulkoiset linkit