Leader, taide ja kulttuuri

20.5.2021 18:00 – 19:15
Courses and seminars
Koulutukset ja seminaarit
Utbildning och seminarier
 

Leader –rahoituksen mahdollisuudet Etelä-Pohjanmaalla. Tilaisuus eteläpohjalaisille taiteen ja kulttuurin yhdistyksille.

Mitä on Leader -toiminta ja miten se voi tukea maaseudun kulttuurin kenttää? Millaisia Leader -hankkeita on toteutettu kulttuurin ja taiteen saralla? Tule mukaan kuulemaan millaisia mahdollisuuksia Leader –rahoitus tarjoaa alueemme kulttuurin ja taiteen kentän kehittämiseen. Tilaisuus on suunnattu eteläpohjalaisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille sekä osuuskunnille. Tilaisuus järjestetään Teams–alustalla verkkotilaisuutena.

Ohjelma
klo 17:45 Linjat auki
klo 18:00 Tervetuloa mukaan!
klo 18:10 Leader edistää paikallista kulttuuria, Leader –ryhmän puheenvuoro
klo 18:40 Esimerkkejä alueelta ja muualta Suomesta.
Susanna Oversteyns, Lapuan kaupungin kulttuuripalvelut ja
Päivi Alaniska, Etelä-Pohjanmaan alueellinen kehittämistehtävä
klo 19:10 Yhteenveto: Miten tästä eteenpäin?
klo 19:15 Vapaata keskustelua linjoille jäävien kanssa
klo 19:30 Linjat sulkeutuvat

Yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Leader- toimintaryhmät Aisapari, Kuudestaan, Liiveri, Suupohja, Yhyres sekä Lapuan kaupungin kulttuuripalvelut ja Kulttuurin paikka.

Tilaisuus on osa Etelä-Pohjanmaan liiton ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa alueellista Kulttuurin paikka – kehittämistehtävää. Tehtävällä pyritään varmistamaan, että maaseudulla ja maaseutumaisilla alueilla on myös jatkossa mahdollisuus elää kulttuurisesti rikasta ja hyvinvointia edistävää elämää. www.seinajoki.fi/kulttuurinpaikka I www.facebook.com/kulttuurinpaikka

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Etelä-Pohjanmaan liitto ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut

Ulkoiset linkit