Kyöstin ja Leifin Toiveiskelmät -konsertti

28.3.2024 19:00 – 21:30
Music
Musiikki
Musik
 

Valovoimaiset artistit Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman toteuttavat yleisön toiveita Kyöstin ja Leifin Toiveiskelmät -konsertissa.

Valovoimaiset artistit Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman lähtevät yhteiskiertueelle toteuttamaan yleisön toiveita. Kyöstin ja Leifin Toiveiskelmät -konsertti kuullaan maaliskuussa 2024 ympäri Suomea.

– Paljon konsertoineena sitä huomaa usein ennen konserttia ja joskus jälkeenkin pohtivansa, että mitäköhän yleisö haluaisi tai olisi halunnut kuulla. Ohjelmiston rakentaminen on yllättävän vaikeaa puuhaa, kun omia lempilaulujakin on ehtinyt uran varrella kertyä pitkä lista. Nyt valitsimme Leifin kanssa otsikon ja koko kiertueen lähestymiskulman niin, että valta ohjelmiston laatimiseen annetaan yleisölle. Siitä nimi Toiveiskelmiä. Ja samalla herää innostunut tunne, että tästä tulee mielenkiintoista!, kertoo Kyösti Mäkimattila tulevasta konsertista.

Konsertissa Kyöstiä ja Leifiä säestää Taisto Lunkan johtama IkiNostalginen Levyautomaatti -orkesteri, jossa hänen lisäkseen soittavat mm. Jani Luoma, Jouni Hannula, Jukka Tiirikainen ja Pasi Rissanen.

– Olen onneissani, kun saadaan tämmöinen konserttikiertue järjestettyä. Vuosia olemme Kyöstin kanssa tehneet yhteistyötä erilaisten konserttien parissa ja se on tuntunut luontevalta sekä palaute on ollut, että sovimme hyvin yhteen. Yli vuosikymmenen kestänyt ystävyys ja veljeys selvästi näkyy ja kuuluu lavalla. Konsertti on läpileikkaus molempien vuosikymmeniä sitten alkaneesta urasta. Eli ne meille tärkeimmät laulut, josta yleisö saa äänestää ne mieluisimmat heille, kertoo Leif Lindeman mietteitään tulevasta kiertueesta.

Konsertin järjestää Gramofoni Oy, Soljumo ja Leif Lindeman Oy.

Lisätiedot ja liput: https://www.gramofoni.fi/toiveiskelmat/

Hinta

Liput 49,90 €

Järjestäjä

Gramofoni Oy

044 980 6089

Ulkoiset linkit