KUUKAUDEN TAITEILIJA ANNE NIEMI: Minä, sinä, hän, me te, he

1.5.2022 – 31.5.2022 11:00 – 19:00
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Näyttely ja työnäytös äitienpäivänä

Näyttelyn ”Minä, sinä, hän, me, te ,he” teema liittyy johtajuuteen ja yksilöön osana yhteisöä. Se käsittelee kollektiivista ajattelua ja kokemusta.

Taiteilija avaa sisältöä: “Teosteni kautta olen pyrkinyt välittämään tuntemusta ihmisestä en niinkään yksilönä, vaan ihmistä, eläintä ja elämää, jotka sisältävät nykyisiä, menneitä ja tulevia hahmoja. Ensimmäisessä teoksessa ankat seuraavat johtaksi kuvittelemaansa hahmoa. Toinen teos sisältää kuusi akvarellimaalausta nuorista kasvoista. Nimesin sen Tuntemattomat sotilaat. Kolmas teos, Murheen murtamat on muotokuva öljyväreillä. Siinä yhdistyvät kolmen eri ihmisen hahmot. Tavoitteena tässä oli saada inhimillinen kärsimys kuvastumaan kasvoista. Yhteinen kärsimys yksissä kasvonpiirteissä.”

Näyttelyn oheistapahtuma

Su 8.5.2022 klo 13-14.45

Työnäytös eri välinein

Taiteilija esittelee erilaisten välineiden ja materiaalien käyttöä lainaamossa. Näytöksen aikana valmistuu näytetöitä tussilla, öljypastelliliiduilla, akvarellivärein, hiili- ja pastellikynin. Yleisö saa halutessaan kokeilla välineitä. Taiteilija neuvoo ja saa kokeilla vaikka samaan työhön! Tervetuloa!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Seinäjoen Taiteilijaseura ry, Taidelainaamo Parsi

+358404107163

Ulkoiset linkit