Komediafestivaali On the Road

19.8.2021 19:00 – 21:00
Teater
Teatteri
Theatre
 

Suuri Stand-up -ilta Törnävällä!

Törnävän kesäteatterissa nähdään taas Stand Upia Suomen huipulta, kun Komediafestivaali On The Road kurvaa elokuussa Seinäjoelle!

Tänä kesänä lavan valtaavat jälleen isosti odotetut Stand Upin ammattilaiset, superloistavat Heli Sutela, Ilari Johansson, Mika Eirtovaara ja Niko Kivelä!

HELI SUTELA

Niinhän se on, että Heli tunnetaan Kumman kaa -hommeleista, mutta jostain erityisestä se kertoo, että hän on aina mukana kun lippuja jaetaan komiikan ykkösluokkaan. Tarjolla on takuuvarmasti ja itsevarmasti pureva katsanto kökkötodellisuuden läpi. 
#tarinoita
#vitsejä
#havainnoivaa

ILARI JOHANSSON

Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Ilarin tyyli on karheaa. Hän luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään turhantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!
#improvisointia
#yleisökontaktia
#havainnoivaa

MIKA EIRTOVAARA

Jos vasemmassa aivopuoliskossa asuu järki ja oikeassa mielikuvitus, Mikan aivoja voisi luonnehtia niin, että vasen puoli on Turkin matkalla kioskista tingitty pattereilla toimiva miniperämoottori ja se työntää kuuden hengen kumivenettä (mielikuvitus) etäämmäs rannasta.
#tarinoita
#improvisointia
#havainnollistavaa

NIKO KIVELÄ

Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.
#improvisointia
#tarinoita
#hyväntuulista

Ole paikalla – kesän parhaimmat naurut 600 ensimmäiselle!

K-16!

Hinta

30 €

Järjestäjä

Törnävän kesäteatteri

Ulkoiset linkit